CLUB HOQUEI PATí SANT JOSEP DE BADALONA
@hoqueibadalona

VINE I APRÈN A PATINAR AMB NOSALTRES

VINE A PROVAR !

ET DEIXEM 3 MESSOS ELS PATINS I TOT EL MATERIAL!!!

L'hoquei patins no som pas un esport minoritari, ja que som el tercer esport d'equip federat més practicat a Catalunya, i les previsions de la Federació apunten a superar els 11.000 practicants federats la temporada vinent (1.159 equips federats a Catalunya, de 19 categories, al curs 2018/19)L'hoquei és un dels pocs esports que no fa distincions de sexe a l'hora de practicar-lo, fomentant la igualtat entre nenes i nens. És l'únic esport d'equip federat a Catalunya que permet alinear equips mixtes des de la categoria Iniciació (6 anys),  fins a la categoria Juvenil (17 anys).

A més, no és un esport basat en la força muscular sino en l'habilitat, d'aquesta manera tant les nenes com els nens poden ser igual de bons jugadors.

L'hoquei potencia la creació i assoliment d'hàbits, a adquirir responsabilitats i a més augmenta les possibilitats motrius dels qui el practiquen, el moviment coordinat i el gust per l'exercici.

L'esport d'equip és sempre una eina fantàstica per educar en valors com la cooperació, l'esperit d'equip, la solidaritat, la col·laboració, la companyonia, la humilitat, la honestedat i la lleialtat. 

ACTIVITAT ADREÇADA A NENES I NENS A PARTIR DELS 3 ANYS.Notícies:


Volver al resumen

11/03/2018

Resultats dels partits del 9, 10 i 11 de març

Aquí podeu consultar tots els resultats d'aquest cap de setmana dels nostres equips.Volver al resumen