CLUB HOQUEI PATí SANT JOSEP DE BADALONA
@hoqueibadalona

2 mesos gratis i et deixem els patins. Apren a patinar amb nosaltres.


Truca al 611 07 53 44 o vine, i t´informarem.


Ara, 2 mesos gratis i et deixem tot el material !
Escriu-nos o truca'ns, i t'informarem.
(Activitat adreçada a nenes i nens de 3 a 12 anys)
L'hoquei patins no som pas un esport minoritari, ja que som el tercer esport d'equip federat més practicat a Catalunya, i les previsions de la Federació apunten a superar els 11.000 practicants federats la temporada vinent (1.159 equips federats a Catalunya, de 19 categories, al curs 2018/19). L'hoquei és un dels pocs esports que no fa distincions de sexe a l'hora de practicar-lo, fomentant la igualtat entre nenes i nens. És l'únic esport d'equip federat a Catalunya que permet alinear equips mixtes des de la categoria Iniciació (6 anys),  fins a la categoria Juvenil (17 anys).

A més, no és un esport basat en la força muscular sino en l'habilitat, d'aquesta manera tant les nenes com els nens poden ser igual de bons jugadors.

L'hoquei potencia la creació i assoliment d'hàbits, a adquirir responsabilitats, i a més, augmenta les possibilitats motrius dels qui el practiquen, el moviment coordinat i el gust per l'exercici.

L'esport d'equip és sempre una eina fantàstica per educar en valors com la cooperació, l'esperit d'equip, la solidaritat, la col·laboració, la companyonia, la humilitat, la honestedat i la lleialtat.


Notícies:


Volver al resumen

15/04/2019

Resultats dels partits de l'última jornada

Feu clic AQUÍ per poder consultar cada dilluns tots els resultats del cap de setmana.Volver al resumenCorreo
Llamada
Instagram