CLUB HOQUEI PATí SANT JOSEP DE BADALONA
@hoqueibadalona
Vine a provar gratis i et deixem els patins !
Escriu-nos, truca'ns, o vine dimarts i dijous a les 18 h., i t'informarem.
(Promoció adreçada a noies i nois de 3 a 8 anys)
Inscripcions obertes tot l'any.
L'hoquei patins no som pas un esport minoritari, ja que som el tercer esport d'equip federat més practicat a Catalunya, i les previsions de la Federació apunten a superar els 11.000 practicants federats la temporada vinent (1.159 equips federats a Catalunya, de 19 categories, al curs 2018/19). L'hoquei base no és un esport basat en la força muscular, sinó en l'habilitat, i és un dels pocs esports que no fa distincions de sexe a l'hora de practicar-lo, fomentant la igualtat entre nenes i nens. És l'únic esport d'equip federat a Catalunya que permet alinear equips mixtes des de la categoria Iniciació (6 anys),  fins a la categoria Juvenil (17 anys).
L'hoquei sobre patins augmenta les possibilitats motrius dels qui el practiquen, el moviment coordinat i el gust per l'exercici.

L'esport d'equip és sempre una eina fantàstica per educar en valors com la cooperació, l'esperit d'equip, la solidaritat, la col·laboració, la companyonia, la humilitat, la honestedat i la lleialtat.Notícies:


Volver al resumen

05/05/2019

57a Festa del Badiu 2019

El proper diumenge 5 de maig, a partir de les 10 h. del matí, i fins les 14:30 h., ens podeu trobar a la nostra tradicional paradeta informativa amb jocs esportius a la pista de básquet del Parc de Can Solei, al costat de la nostra paradeta n'hi hauran actuacions de música i dansa.

 Cartell Festa del Badiu 2019 - 1
 Cartell Festa del Badiu 2019 - 2


Volver al resumen


Correo
Llamada
Instagram