Close

Escola d'iniciació

Vine a provar !

Inscripcions obertes tot l'any

Per a nenes i nens nascuts a:

2017, 2018 i 2019

Els beneficis de practicar esport des de la infància

L’hoquei patinis és un esport molt complet que aporta múltiples beneficis a qui el practica. Millora la coordinació, la psicomotricitat, l’equilibri, l’estabilitat, així com potencia les relacions socials en tractar-se d’un esport en equip.

L’hoquei patins requereix aprendre a patinar de manera correcta. Un bon aprenentatge d’aquest esport i una bona tècnica de patinatge, no té per què ser una cosa avorrida al principi. Els entrenaments són dinàmics i divertits perquè l’objectiu és que els principiants es diverteixin i els motivi practicar aquest esport.

Beneficis de la pràctica de l’hoquei

L’hoquei és una magnífica elecció per a iniciar-se en la pràctica esportiva des de la infància. Gràcies a això es treballa la forma física dels menors, milloren a nivell psicomotriu, molt especialment la coordinació, enforteixen els seus músculs, tant del tren inferior com superior i  potencien habilitats socials com el treball en equip, la disciplina, la responsabilitat individual o la companyonia entre moltes altres. L’hoquei patins presenta una singularitat, els equips en edat escolar poden ser mixtes des dels seus inicis i durant tota l’etapa. D’aquesta manera s’aconsegueixen aconseguir espais més inclusius i diversos, amb el benefici que suposa desenvolupar comportaments igualitaris en contextos esportius.

15 raons per a practicar hoquei patins

1 Fomenta les capacitats motrius

2 Millora l’equilibri i la coordinació

3 Exercita la mobilitat de les extremitats

4 Menor impacte en les articulacions

5 Fomenta la coordinació Ull-Mà

6 Enforteix el cor i els pulmons

7 Millora la capacitat de concentració

8 Activa la productivitat

9 Promou la paciència

10 Millora les relacions socials

11 Promou la igualtat de gènere

12 Fomenta el treball en equip

13 Potència l’autoestima i la autonomia

14 Allibera endorfines

15 Augmenta la felicitat