Close

Política de Galetes

Club Patí Sant Josep de Badalona

Què són i per a què les utilitzem?

Aquest lloc web, igual que la majoria de llocs web en Internet, fa servir galetes per a millorar l’experiència de l’usuari. A continuació, trobarà informació sobre què són les galetes, quin tipus de galetes fa servir aquest portal, com pot desactivar les galetes en el seu navegador i com desactivar específicament la instal·lació de les galetes de tercers.

Què són les galetes?

Les galetes són petits arxius que algunes plataformes, com les pàgines web, poden instal·lar en el seu ordinador, telèfon intel·ligent, tauleta o televisió connectada. Les seves funcions poden ser molt variades: emmagatzemar les seves preferències de navegació, recopilar informació estadística, permetre unes certes funcionalitats tècniques, etcètera. A vegades, les galetes s’utilitzen per a emmagatzemar informació bàsica sobre els hàbits de navegació de l’usuari o del seu equip, fins al punt, segons els casos, de poder reconèixer-lo.

Per què són importants?

Les galetes són útils per a diversos motius. Des d’un punt de vista tècnic, permeten que les pàgines web funcionin de forma més àgil i adaptada a les seves preferències, com ara emmagatzemar el seu idioma o la moneda del seu país. A més, ajuden els responsables dels llocs web a millorar els serveis que ofereixen, gràcies a la informació estadística que recullen a través d’elles.

Tipologia, Finalitat i Funcionament de les Galetes

Les galetes, en funció de la seva permanència, poden dividir-se en galetes de sessió o permanents. Les primeres expiren quan l’usuari tanca el navegador. Les segones expiren en funció quan es compleixi l’objectiu per al qual serveixen (per exemple, perquè l’usuari es mantingui identificat en les pàgines de www.hoqueibadalona.cat) o bé quan s’esborren manualment.

Addicionalment, en funció del seu objectiu, les galetes pots classificar-se de la següent manera:

Galetes de Rendiment: Aquest tipus de galeta recorda les teves preferències per a les eines que es troben en les pàgines, per la qual cosa no cal tornar a configurar cada vegada que la visites. A tall d’exemple, en aquesta tipologia s’inclouen:

 • Ajustos de volum de reproductors de vídeo o so.
 • Les velocitats de transmissió de vídeo compatibles amb el seu navegador.

Galetes de Geolocalització: Aquestes galetes són utilitzades per a esbrinar en quin país et trobes quan es navega per la web. Aquesta galeta és totalment anònima, i només es fa servir per a ajudar a orientar el contingut a la teva ubicació.

Galetes de Registre: Les galetes de registre es generen una vegada que l’usuari s’ha registrat o posteriorment va començar la sessió, i s’utilitzen per a identificar-lo en les pàgines amb els següents objectius:

 • Mantenir l’usuari identificat de manera que, si tanca una pàgina, el navegador o l’ordinador i en un altre moment o un altre dia torna a entrar en aquesta pàgina, continuarà identificat, facilitant així la seva navegació sense haver de tornar a identificar-se. Aquesta funcionalitat es pot suprimir si l’usuari prem la funcionalitat “tancar sessió”, per la qual cosa aquesta galeta s’elimina i la pròxima vegada que entri en la pàgina l’usuari haurà d’iniciar sessió per a estar identificat.
 • Comprovar si l’usuari està autoritzat per a accedir a unes certes pàgines, per exemple, per a participar en un concurs.
 • Addicionalment, algunes pàgines poden fer servir connectors amb xarxes socials com Facebook, Instagram, YouTube o Twitter. Quan l’usuari es registra en una pàgina amb credencials d’una xarxa social, autoritza la xarxa social a guardar una galeta persistent que recorda la seva identitat i li garanteix accés a les pàgines fins que expira. L’usuari pot esborrar aquesta galeta i revocar l’accés a les pàgines a través de xarxes socials actualitzant les seves preferències en la xarxa social que específica.

Galetes d’Analítiques: Cada vegada que un usuari visita una pàgina, una eina d’un proveïdor extern (en el nostre cas Google Analytics) genera una galeta analítica en l’ordinador de l’usuari. Aquesta galeta que només es genera en la visita, servirà en futures visites a les pàgines de www.hoqueibadalona.cat per a identificar de manera anònima al visitant. Els objectius principals que es persegueixen són:

 • Permetre la identificació anònima dels usuaris navegants a través de la “galeta” (identifica navegadors i dispositius, no persones) i, per tant, la comptabilització aproximada del nombre de visitants i la seva tendència en el temps.
 • Identificar de manera anònima els continguts més visitats i, per tant, més atractius per als usuaris.
 • Saber si l’usuari que està accedint és nou o repeteix visita.

Important: Tret que l’usuari decideixi registrar-se en la web de www.hoqueibadalona.cat, la “galeta” mai anirà associada a cap dada de caràcter personal que pugui identificar-lo. Aquestes galetes només seran utilitzades amb propòsits estadístics que ajudin a l’optimització de l’experiència dels usuaris en el lloc.

Altres galetes de tercers

En algunes de les nostres pàgines es poden instal·lar galetes de tercers que permetin gestionar i millorar els serveis que aquests ofereixen. Un exemple d’aquest ús són els enllaços a les xarxes socials que permeten compartir els nostres continguts.

Com puc configurar les meves preferències?

Pot permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del seu navegador d’internet. En el cas en què les bloquegi, és possible que uns certs serveis que necessiten el seu ús no estiguin disponibles per a vostè.

Utilització de Galetes

Les galetes són fitxers enviats a un navegador per mitjà d’un servidor web per a registrar les activitats de l’usuari en una web determinada. La primera finalitat de les galetes és la de facilitar a l’usuari un accés més ràpid a les pàgines seleccionades.

La web www.hoqueibadalona.cat utilitza galetes per a personalitzar i facilitar al màxim la navegació de l’usuari. Les galetes s’associen únicament a un usuari anònim i el seu ordinador i no proporcionen referències que permetin deduir dades personals de l’usuari. L’usuari podrà configurar el seu navegador perquè notifiqui i rebutgi la instal·lació de les galetes enviades per la web de www.hoqueibadalona.cat, sense que això perjudiqui la possibilitat de l’usuari d’accedir als continguts. No obstant això, et fem notar que, en tot cas, la qualitat de funcionament de la pàgina web pot disminuir.

Així mateix, la web de www.hoqueibadalona.cat podrà saber totes les pàgines vistes pels usuaris, per la qual cosa podrà facilitar o oferir informació adequada als gustos i preferències de cada usuari.

Com desactivar les Galetes els principals navegadors

Normalment és possible deixar d’acceptar les galetes del navegador, o deixar d’acceptar les galetes d’una pàgina en particular.

Tots els navegadors moderns permeten canviar la configuració de galetes. Aquest ajust normalment es troba en les “Opcions” o “Preferències” del menú del seu navegador.

La web de www.hoqueibadalona.cat ofereixen orientació a l’usuari sobre els passos per a accedir al menú de configuració de les galetes i, si escau, de la navegació privada en cadascun dels navegadors principals:

 • Internet Explorer: Eines -> Opcions d’Internet -> Privacitat -> Configuració.
 • Per a més informació, pot consultar el suport de Microsoft o l’Ajuda del navegador.
 • Firefox: Eines -> Opcions -> Privacitat -> Històric -> Configuració Personalitzada.
 • Per a més informació, pot consultar el suport de Mozilla o l’Ajuda del navegador.
 • Chrome: Configuració -> Mostrar opcions avançades -> Privacitat -> Configuració de contingut.
 • Per a més informació, pot consultar el suport de Google o l’Ajuda del navegador.
 • Safari: Preferències -> Seguretat.
 • Per a més informació, pot consultar el suport d’Apple o l’Ajuda del navegador.

Què passa si es desactiven les galetes ?

Algunes funcionalitats de les pàgines quedaran desactivades com, per exemple, romandre identificat, rebre informació dirigida a la seva localització o la visualització d’alguns vídeos.

Actualització i canvis en la política de Galetes

La web de www.hoqueibadalona.cat pot modificar aquesta Política de Galetes en funció d’exigències legislatives, reglamentàries, o amb la finalitat d’adaptar aquesta política a les instruccions dictades per l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, per això s’aconsella als usuaris que la visitin periòdicament.

Quan es produeixin canvis significatius en aquesta Política de Galetes, es comunicaran als usuaris mitjançant la web.

Respecte de les galetes de tercers, és a dir aquelles que són alienes al nostre lloc web, no podem fer-nos responsables del contingut i veracitat de les polítiques de privacitat que ells inclouen pel que la informació que li oferim és sempre amb referència a la font.