Close

Història

L’hoquei patins a Badalona es va iniciar com una secció del Club Joventut de Badalona i no va ser fins al 19 de març de 1964 que va desaparèixer i reaparèixer el mateix any, amb el nom de Club Patí Sant Josep.

L’hoquei patins a Badalona va ser compartit durant molts anys per diversos clubs, com eren l’Escola Salesians DOSA i els Maristes Champagnat. Entre aquests equips es competia amb força rivalitat, però alhora es gaudia de la complicitat de compartir el mateix esport.

Durant els anys setanta el club ja lluitava per aconseguir els seus primers èxits.

Pels volts de l’any 1975 s’inicia la millor època, varen ser temps de molts esforços durant els quals es van conquerir títols importants a cada temporada, arribant a l’any 1980 a la Primera Divisió Nacional. Durant aquells anys també es varen assolir rècords personals com el de màxim golejador nacional l’any 1981 amb 301 gols en 24 partits.

Un dels grans esdeveniments va ser la consolidació del Torneig Ibèric organitzat pel mateix club i l’Ajuntament de Badalona, en el qual participaven equips catalans, portuguesos, francesos i italians. Els anys 90 van ser més durs, les categories més veteranes van tenir continuïtat, però les tendències esportives de l’època van fer disminuir la pedrera.

L’any 2010 van haver de deixar la pista del Centre Parroquial, però amb l’esforç personal de moltes famílies i d’entrenadors del club, van fer renéixer l’escola, i a poc a poc, recuperar moltes categories. Fins que avui en dia, la il·lusió dels nens que practiquen aquest esport, el suport de les famílies i entrenadors estan tornant a fer créixer l’hoquei patins a Badalona i evolucionar el nostre Club.